Conference League

Με Τζολάκη και Κοτάρσκι οι 10 καλύτερες επεμβάσεις του Conference

Τις 10 κορυφαίες επεμβάσεις της σεζόν στο Conference δημοσίευσε η UEFA, με τους Κωνσταντή Τζολάκη και Ντομινίκ Κοτάρσκι να βρίσκονται στη σχετική λίστα!

Δύο ημέρες μετά το τέλος του Europa Conference League με την κατάκτηση του Ολυμπιακού, η επίσημη σελίδα της διοργάνωσης δημοσίευσε τις 10 κορυφαίες επεμβάσεις της χρονιάς, με τους Κωνσταντή Τζολάκη και Ντομινίκ Κοτάρσκι να βρίσκονται στην εν λόγω λίστα.

Ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών κέρδισε μία θέση στις κορυφαίες επεμβάσεις, όταν μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης των Πειραιωτών με την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, είπε «όχι» σε ένα εξαιρετικό σουτ του Ρότζερς από το ύψος της περιοχής και κράτησε το παιχνίδι στο 0-0, πριν ακόμα προηγηθεί η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με τον Ελ Κααμπί.

Με μία παρόμοια επέμβαση βρίσκεται στη 10αδα και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης στη φάση των «16», τη στιγμή που η Ντινάμο Ζάγκρεμπ είχε μειώσει σε 3-1, εκτινάχθηκε στο αριστερό του παραθυράκι για να μην πάρει σκορ πρόκρισης στο 64ο λεπτό.

Δείτε τις κορυφαίες επεμβάσεις:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x